Menu Groups Onze menu’s


Keuzemenu Fjouwer

Diverse broodsoorten met kruidenboter en tomatentapenade

*

Visduo van zalm met gebakken gamba met knoflooksaus

*

Gevogelte bouillon met gerookte eend, taugé en lente ui
of
Bospaddestoelensoep met chorizo en bieslook

*

Warm geitenkaasje met honing, noten en honingdressing

*

3 Gebakken slibtongetjes met remouladesaus
of
endenborstfile met een saus van appelstroop, rode wijn en appeltjes
of
Entrecote met een saus van oesterzwam, potobello en rode wijn

*

Mini grand dessert

Keuzemenu Trije

Diverse broodsoorten met kruidenboter en tomatentapenade

*

Dun gesneden gerookte rib eye met pijnboompitjes, en oude kaas

*

Gevolgelte bouillon met kip en taugé
of
Mosterdsoep met appel en spekjes

*

Duo van zalm en kabeljauw met basilicumsaus

of
Mixed grill van kip, varkenshaas en biefstuk met pepersaus

of

Eendenborstfilet met rode wijnsaus en chutney van peer

*

Mini grand dessert

Keuzemenu Twa

Diverse broodsoorten met kruidenboter en tapenade

*

Fryske uiensoep met riperkrite
of
Mosterdsoep met appel en spekjes

*

Snoekbaarsfilet met dragonsaus
of
Varkenshaasmedaillons met een saus van spek, ui, paprika en champignons

of

2 biefstukjes met ketjapsaus

*

Mini grand dessert

Keuzemenu Ien

Diverse broodsoorten met kruidenboter en tapenade

*

Tomatensoep met beenham en lenteui
of
Boerengroentesoep met gehaktballetjes

*
Kabeljauwfilet uit de oven met tomaat, ui, aubergine en kaas
of
Schnitzel met spek, paprika, ananas en zilveruitjes

of

Spies van gemarineerde kipfilet met satésaus

*
Mini grand dessert