Archives


Keuzemenu Fjouwer

Diverse broodsoorten met kruidenboter en tomatentapenade * Visduo van zalm met gebakken gamba met knoflooksaus * Gevogelte bouillon met gerookte eend, taugé en lente ui of Bospaddestoelensoep met chorizo en bieslook * Warm geitenkaasje met honing, noten en honingdressing * 3 Gebakken slibtongetjes met remouladesaus of endenborstfile met een saus van appelstroop, rode wijn en […]

Keuzemenu Trije

Diverse broodsoorten met kruidenboter en tomatentapenade * Dun gesneden gerookte rib eye met pijnboompitjes, en oude kaas * Gevolgelte bouillon met kip en taugé of Mosterdsoep met appel en spekjes * Duo van zalm en kabeljauw met basilicumsaus of Mixed grill van kip, varkenshaas en biefstuk met pepersaus of Eendenborstfilet met rode wijnsaus en chutney […]

Keuzemenu Twa

Diverse broodsoorten met kruidenboter en tapenade * Fryske uiensoep met riperkrite of Mosterdsoep met appel en spekjes * Snoekbaarsfilet met dragonsaus of Varkenshaasmedaillons met een saus van spek, ui, paprika en champignons of 2 biefstukjes met ketjapsaus * Mini grand dessert

Keuzemenu Ien

Diverse broodsoorten met kruidenboter en tapenade * Tomatensoep met beenham en lenteui of Boerengroentesoep met gehaktballetjes * Kabeljauwfilet uit de oven met tomaat, ui, aubergine en kaas of Schnitzel met spek, paprika, ananas en zilveruitjes of Spies van gemarineerde kipfilet met satésaus * Mini grand dessert