Menu Groups Onze menu’s
Keuzemenu Fjouwer
Diverse broodsoorten met kruidenboter en tomatentapenade
*
Visduo van zalm met gebakken gamba met knoflooksaus
*
Gevogelte bouillon met gerookte eend, taugé en lente ui
of
Bospaddestoelensoep met chorizo en bieslook
*
Warm geitenkaasje met honing, noten en honingdressing
*
3 Gebakken slibtongetjes met remouladesaus
of
endenborstfile met een saus van appelstroop, rode wijn en appeltjes
of
Entrecote met een saus van oesterzwam, potobello en rode wijn
*
Mini grand dessert
Keuzemenu Trije
Diverse broodsoorten met kruidenboter en tomatentapenade
*
Dun gesneden gerookte rib eye met pijnboompitjes, en oude kaas
*
Gevolgelte bouillon met kip en taugé
of
Mosterdsoep met appel en spekjes
*
Duo van zalm en kabeljauw met basilicumsaus
of
Mixed grill van kip, varkenshaas en biefstuk met pepersaus
of
Eendenborstfilet met rode wijnsaus en chutney van peer
*
Mini grand dessert
Keuzemenu Twa
Diverse broodsoorten met kruidenboter en tapenade
*
Fryske uiensoep met riperkrite
of
Mosterdsoep met appel en spekjes
*
Snoekbaarsfilet met dragonsaus
of
Varkenshaasmedaillons met een saus van spek, ui, paprika en champignons
of
2 biefstukjes met ketjapsaus
*
Mini grand dessert
Keuzemenu Ien
Diverse broodsoorten met kruidenboter en tapenade
*
Tomatensoep met beenham en lenteui
of
Boerengroentesoep met gehaktballetjes
*
Kabeljauwfilet uit de oven met tomaat, ui, aubergine en kaas
of
Schnitzel met spek, paprika, ananas en zilveruitjes
of
Spies van gemarineerde kipfilet met satésaus
*
Mini grand dessert