Restaurant


Groepsrestaurant
U wilt een feestje geven, maar het gezelschap past niet aan uw eigen keukentafel. U houdt ervan om gezellig met familie of vrienden te dineren, maar heeft even geen tijd om zelf te koken. U bent op zoek naar een sfeervolle vergaderruimte in Friesland met de mogelijkheid voor een aansluitende brunch, lunch of diner.
Dan nodigen wij u graag uit in De Hûskeamer, het groepsrestaurant waar u dineert in huiskamerstijl. Geen andere gasten, alleen u en uw naasten maken gebruik van ons restaurant.


De Hûskeamer; dat is samen uit maar toch thuis

Op afspraak
Met groepsrestaurant De Hûskeamer bieden wij u een sfeervolle huiskamer, waar u uw gasten kunt ontvangen op de manier waarop u dat wilt. Informeel, persoonlijk en afgestemd op uw wens en smaak. We werken alleen op afspraak en u kunt bij ons terecht met groepen van 10 tot 70 personen. Maar we kunnen meer voor u regelen. Voor een leuke activiteit met uw familie of met collega’s zijn er vele mogelijkheden. Kijk onder activiteiten voor meer informatie.

California and kentucky are among hit site the states that do use an average, and new jersey and new mexico are moving in that direction, mr.