Activiteiten


Gelegen in het waterrijke Friesland is er genoeg te zien en te doen in de buurt. Wat dacht u van een rondleiding door de St. Agatha kerk? Ook verzorgen wij  graag een activiteit bij ons thuis.  Een Small Escape in de buitenlucht of echte Highland games of een creatieve workshop. Geschikt voor families, buurtfeestjes maar ook zeker voor een goede teambuilding!

De volgende activiteiten kunnen wij u  aanbieden:


Small Escape De Huskeamer

De ideeën van een escaperoom, maar dan heerlijk in de buitenlucht. Met meerdere teams ga je met elkaar de strijd aan. Een unieke combinatie van fysieke, creatieve en andere soorten opdrachten en puzzels.De opdrachten zijn erg gevarieerd en er is voor ieder wat wils.

Het spel bestaat uit  6 onderdelen:

  1. Keespuzzel: Hierbij moet je proberen zo snel mogelijk de code van een slot te kraken.
  2. Blaaspijp schieten Elke team moet proberen zoveel mogelijk ballonnen van de tegenstanders kapot te schieten.
  3. Pianopuzzel: Opdracht waarbij een beroep wordt gedaan op muzikaliteit en precisie.
  4. Vierkanten puzzel: Wiskundige aanleg helpt zeker om deze opdracht zo snel mogelijk te volbrengen.
  5. Liedjespuzzel: Zo snel mogelijk de liedjes die je hoort herkennen en labelen.
  6. Step opdracht: dit is een fysiek inspannende opdracht waarbij we per team een step gebruiken.

Per spel verdien je punten, de winnaar is het team dat het meeste punten heeft verzameld.

Minimaal 15 personen

Tijdsduur: 1 ¼uur

Kosten: € 15,00 p.p.


Bamboestieken

Constructie bouwen met bamboestokken en elastieken. De deelnemers die gaan bamboestieken, worden verdeeld in kleinere groepen, binnen deze groep moeten ze goed gaan communiceren en samenwerken. Aan de hand van bamboestokken en elastieken, die samen ongekende mogelijkheden bieden, kun je levensgrote ruimtelijke constructies bouwen zoals torens en piramides.

Stap voor stap ontdek je de ontelbare mogelijkheden van dit constructiemateriaal, dat ook wel eens ijzeren gras of vegetarisch staal wordt genoemd. Bamboe is duurzaam, milieuvriendelijk speelgoed dat een leerzame afwisseling en uitdaging vormt voor zowel jongeren als ouderen.

Tijdsduur: 1 uur

Kosten: € 12,00 p.p.


Creatieve workshops

In samenwerking met JoyStyle workshops en Chop Chop Workshop en Style kunnen wij een creatieve middag of avond verzorgen. Denk aan tapasplank branden met heerlijk tapas erbij, porselein stippen met een buffet of een prachtig bloemstuk maken met een high tea.

Voor meer informatie en prijzen kunt u contact met ons opnemen.


Rondleiding St. Agathakerk

Mocht u geïnteresseerd zijn in de historie, dan raden wij een een bezichtiging aan van de prachtige Sint Agatha kerk. Een rijksmonument op nog geen 500 meter afstand van ons groepsrestaurant. U wordt door een enthousiaste vrijwilliger rondgeleid  door deze kerk met rijke historie. Kosten € 2,00 per persoon (t.b.v. de kerk).


Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.